Español - Català
Oficinas
Oficines

Els 212.000 m2 de superfície destinada a Oficines, en edificis i locals, realitzats arreu d’Espanya, son prova de l’adequació dels projectes a les necessitats de cada empresa.

Els projectes d’edificis singulars i les actuacions d’interiorisme en petits locals tenen un denominador comú: l’aplicació de solucions racionals. El domini en la distribució dels espais reduïts permet a Estudio Herrera dotar els edificis d’oficines d’un caràcter versàtil. La disposició de l’estructura, l’ús correcte de l’il·luminació natural, la climatització de les diferents àrees o l’ubicació dels nuclis de comunicació han de possibilitar diferents distribucions que s’adaptin a nous sistemes de treball.

Estudio Herrera desenvolupa  encàrrecs globals per entitats bancàries, que van des de la creació de noves imatges corporatives fins l’implantació del “LAY OUT” en cada local.

S’han realitzat un total de 639 oficines arreu d’Espanya per Caixa Penedès, Banco Atlántico, Banc Sabadell, Deutsche Bank, BBK i Caixa Manresa.

 
PARC LOGISTIC
I GALA
ABERTIS, FONTANELLA I 22@ CIM VALLÈS
I ARAMUNT
OFICINES (INTERIORTISME)