Español - Català
Hoteles - Residencias
Hotels - Residències

La construcció d’hotels combina la complexitat tècnica pròpia de la gran escala amb els petits detalles d’acabats perceptibles pels usuaris de l’establiment.

El coneixement dels sistemes estructurals i constructius, fruit de l’amplia experiència adquirida a peu d’obra, capacita als Arquitectes d’Estudio Herrera per poder confeccionar projectes d’hotels estudiant-ne fins l’últim detall.

El poder integrar en un únic projecte edificació, instal·lacions i interiorisme, permet ajustar al màxim costos i terminis d’execució.

L’ Hotel Confortel Barcelona de 224 habitacions, és un bon exemple d’aquesta actuació global. La Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès és una altra mostra, on el disseny estructural de la doble passarel·la la converteix en l’element vertebrador del pati, i l’interiorisme, en l’altar de la capella, és una prova del valor que es dóna a la petita escala en els nostres projectes.

D’altres actuacions en aquest terreny son els Hotels Catalán, Derby o Balmes i les remodelacions parcials en els Hoteles Abbot i Via Augusta.

 

 
HOTEL CONFORTEL (EXTERIORS) HOTEL CONFORTEL (INTERIORS)

HOTELS DIVERSOS

RESIDÈNCIA
INGLADA VIA