Español - Català
Equipameintos
Equipaments

Estudio Herrera ha desenvolupat, durant els seus 50 anys d’història, projectes d’edificació i obra civil per l’empresa Autopistas Concesionaria Española Acesa – Abertis: Àrees de servei, àrees de peatge i edificis de manteniment, construïts a la totalitat de la xarxa d’autopistes del país.

Les Àrees de Servei son un exemple del caràcter interdisciplinar de l’equip humà d’Estudio Herrera. L’interiorisme en la restauració, és només una petita part dels encàrrecs. L’actuació engloba des de l’urbanització de vials i plataformes d’aparcament fins les complexes instal·lacions de les benzineres.

L’interiorisme i equipament dels locals son un altre camp d’especialització (39 restaurants, 11 pizzeries i 18 cafès per a  diverses cadenes). La major part d’aquestes obres combinen un disseny actual amb uns costos ajustats. El concepte de  l’espai projectat o la combinació de colors poden definir per sí mateixos l’imatge de l’establiment. No és necessari recórrer  a materials cars per crear un ambient agradable i una arquitectura d’interiors moderna.

 
 
 

ÀREA DEL VALLÈS
ÀREA DEL MÈDOL

ARS - ESTACIÓ DE SANTS

ARS – ÀREA DEL GARRAF